Leito scrie:sal. sunt nou pe aici dar am de vreo 3 ani un alfa 156 2.4jtd 100kw ceea ce reprezinta 136 de cai din anul 98, iar nu de mult timp am akizitionat o alta alfa acelas model cu acelas motor doar ca diferenta e ca asta e din 2004 facelift cu un motor de 2.4jtdm 20v si o fortza de 129kw relativ 175 cai. ce po sa zic despre asemenea masina? simplu.... demon pe roti. cat despre akizitia ta ma bucur sa aud ca esti fericit si ca ti sa indeplinit un vis dar te cam inseli in privinta puterii motorului. pt ca din cate stiu si cunosc alfa romeo modelul tau nu are nici o farianta cu motor de 1.9 si o putere de 17a de cai. doar daca ai scris gresit tu
mani_mic scrie:am cam abandonat topicul dar dat fiind ca in curand masina va fi aproape noua va mai impartasesc cateva:
- clima functioneaza brici - ventilatorul baga aer cald de la motor in loc sa traga de afara... dupa ce a mai mers defectuos o perioada si-a dat drumul si acum e gheata
- schimbat rulment spate si planetara dreapta.. urmeaza si stanga cand se betegeste de tot
schimbat caseta directie si pompa ...
- urmeaza volnata noua si paote scap de tremurici de tot... cea anterioara a fost second - nu puneti volnate second - loteria e prea riscanta
- bara stabilizatoare noua de asemenea urmeaza schimbata - bucsile de poliuretan sunt praf - dupa 15000 troncane deja - nu recomand
total cam 3500 de oito checltuiti - tin sa-i multumesc lui Istvan din nou, nu voi pierde niciodata ocazia ca mi-a dat posibilitatea sa-mi chetuiesc banii cu aceasta masina - insa nu mai am alta varianta... in curand voi avea alfa noua - ca din fabrica
merci mult Istvan - *******************************
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator