de treger_felix » Mar Noi 03, 2009 11:10 pm
Exact, ar fi frumos sa avem niste stegulete Alfaamore puse pe masini impreuna cu steguletele Romaniei.
Nu e asa complicat de facut, se pot cumpara mai multe stegulete cu Romania (pentru sistemul de prindere) si inlocui steagul cu Alfaamore scos la imprimanta color, eventual plasticat (dar nu cred ca e necesar).
Ne vedem Sorine zilele astea, maine nu pot decat probabil seara tarziu ca merg la Cluj sa aduc epava.
Ma mai gandesc la faptul ca un album foto "Alfaamore de Ziua Nationala" (fotografii in zonele specifice orasului Unirii) chiar virtual realizat ar prinde foarte bine, ar putea fi apoi trimis la destule publicatii, etc.
Ma gandesc, ce zici Sorine, ar fi fain o petrecere Alfaamore de Ziua Unirii sa zicem in Pub13? sau in orice alt local. Eiii, aici ar merge si Vittoria, care e cu specific italian, am putea pune steagurile in geamuri (de genul F1 party ce se organizeaza la Budapesta in perioada cursei).
Garantez ca daca facem o figura frumoasa la anul o sa fim deja cunoscuti, iar pe langa asta am fi in premiera primul club monomarca care participa si organizeaza ceva, in limita posibilitatilor cu ocazia Zilei Nationale.
Hmmm, sa fiu al dracului, pe minut ce trece imi tot vin idei in cap, as putea cred sa obtin si niste sponsorizari pentru acest eveniment, de la service-uri auto, eventual o spalatorie sau ceva,cu conditia sa le afisam si lor un banner, reclama, etc, bineinteles ei ar fi invitati sa participe alaturi de noi macar sa vada pe ce au dat banii.
Gata, merg sa dorm ca-mi vin idei prea multe si pe maine nu mai am dup-aia niciuna.
Noapte buna tuturor!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16v - my ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v - my ex.
Land Rover Freelander TD4 - my ex.
SAAB 9-3 Vector 2.2TiD
Yamaha FZR600/YZF600 Thundercat