Salut,
Primu meu mesaj, nu mai stau sa ma prezint ca inca nu stiu daca o sa fac parte din comunitatea alfaamore sau nu. Toate la timpul lor.
Pe scurt,
Vreau sa imi cumpar o masina [second] si imi place destul de mult Alfa Romeo 147 dar nu stiu prea multe date despre alfa romeo. De fapt nu stiu nimic. Alta optiune ar fi sa imi iau un vw golf 5.
Ce am auzit:
Motoarele italiene nu sunt exceptionale in comparatie cu cele germane. In cazul asta alfa romeo vs. volkswagen.
Probabil o sa imi ziceti ca sunt bune si poate mai bune decat vw. Dar daca ma duc si intreb pe un forum vw asta, o sa mi se zice ca vw e mai bun decat alfa romeo probabil.
Ce ma intereseaza:
Ce consum are un alfa romeo 147 diesel? [da, vreau neaparat diesel]
Piesele/intretinerea sunt costisitoare?
La ce trebuie sa fiu atent cand imi cumpar un alfa romeo 147? As vrea destul de detaliat daca are cineva rabdare, poate sfaturile unui mecanic.
Eu unul prefer alfa romeo 147 mai mult decat vw golf 5. Momentan, in special pentr look [Botul imi place, spatele nu prea]. Dar ma gandesc si la putere/consum/durabilitate.
Am gasit un Alfa Romeo 147 la 6000 euro [negociez] din 2004. Are 87000 km, e diesel, 2 usi. Nu are scaune din piele [nici nu vreau], nici comenzi pe volan deci cred ca e cam cheala si totusi as vrea niste dotari.
Nici nu prea am gasit multe ca sa am de unde alege. Poate imi zice cineva unde sa caut. [As prefera totusi un diesel in 4/5 usi]
Nu stiu daca are rost sa intreb aici dar ce a-ti alege intre un alfa romeo 147 si un vw golf 5?
Oricum , mersi si sper sa fac parte din comunitatea alfaamore.