de Xti » Joi Apr 30, 2009 1:13 pm
Soul, iti dai seama cum stau si eu...
Nici macar nu-mi permit acum sa fac upgrade-uri la motor, din lipsa de bani dar mai ales timp si conditii. Am planuri insa pe care sa le pot pune in practica in viitorul apropiat. Deocamdata vreau s-o vad gata chiar si stock, dar in stare impecabila. Ne invatam impreuna si apoi vin si celelalte.
Tot imi spun ca o sa bag in fiecare zi macar cate un post aici. Am timp f putin la dispozitie, lucru care de fapt este evident.
In ce priveste proiectul deocamdata ma vad nevoit sar de la un capitol la altul ca ma incurca astia cu piesele si alte materiale de care am nevoie, astept de cateva saptamani dupa rasina epoxidica si nu pot termina caroseria, etc... Destul de neseriosi unii de pe la noi, cautam altii ca n-avem ce face.
PS: MA INTERESEAZA UN CHEDER PORTBAGAJ PT ALFA155. Cele de la usi le-am cumparat noi, originale, insa cel de portbagaj nu se mai fabrica. Cunoasteti careva vreo sursa? In ultima instanta va trebui sa ma multumesc si cu unul second hand dar macar unul in stare buna. Dau de baut ! Multumesc in avans.
Cristi
Alfa Romeo 155 Q4
Alfa Romeo forever!