de Xti » Sam Noi 29, 2008 1:43 am
Trebuie sa mentionez aici si numele prietenului meu care mi l-a dat pe Norocos: Andrei Vladimir Marinescu aka wolff de pe forumul Alfaclub. Primele impresii despre Norocos in particular si despre Alfa Romeo 155 Q4 in general le-am primit de la el si cine-l cunoaste stie ca are talent de orator asa ca nu mi-a fost greu deloc sa ascult ceva oricum foarte interesant. Nu a ezitat sa ma ajute atat inainte cat si dupa ce Norocosul ajunsese la mine, aveam nevoie de multe informatii tehnice referitor la istoricul dar si la starea masinii la momentul respectiv. Stiam ca este o masina pretentioasa si nu ascund faptul ca mi-a fost teama de ea la inceput, de faptul ca nu as putea s-o repar si sa am grija de ea ba mai mult chiar sa se piarda in mainile mele. Evident, cum spuneam si mai sus, mi-am ascultat inima. E drept, nici nu-mi placea ce-mi spunea ratiunea.
La vremea cand luasem decizia de a-l lua pe Norocos la mine el se afla inca la acelasi garaj din Bucuresti, in grija unui alt prieten cunoscut multora dintre noi: Gabriel Dima aka gabidima tot de pe forumul Alfaclub. Si el a vrut sa cumpere masina si o luase la el in grija insa imprejurarile nu i-au permis s-o pastreze. Imi amintesc cum a plans cand am plecat de la el insa mi-a spus atunci ca il bucura faptul ca masina urma sa ramana la mine. Ne cunosteam deja destul de bine unul pe celalalt si marturisesc fatul ca nici mie nu mi-a fost usor sa trec de moment.
Cum am mai spus, Norocosul avea ceva probleme la motor si stationase deja de multa vreme. Decat sa platesc insa o platforma, am ales sa bag acei bani chiar in reparatia motorului si sa merg eu sa-l aduc pe Norocos acasa. Aici Gabidima a fost cel care m-a ajutat mult, eu i-am trimis bani iar el s-a ocupat de restul. Ii multumesc inca o data pentru timpul pretios si nervii consumati, cred ca nu i-a fost usor. Vorbeam atat de des cu el la telefon, poate chiar mai mult decat cu femeile noastre. Intr-o zi m-a sunat si mi-a spus ca pot sa vin dupa masina iar eu nu am pierdut vremea si dus am fost. Drumul inspre casa nu a fost prea usor, pe de o parte datorita conditiilor de trafic din Romania pe care cu totii le stim iar pe de alta parte aveam o problema...Norocosul pierdea apa si fierbea. A trebuit sa facem opriri la fiecare 100 de km si sa completez cu apa iar distanta de la Bucuresti la Oradea era si asa destul de mare. Cu toate astea, inca de atunci mi-am dat seama de personalitatea Norocosului. Imi placea la nebunie, recunosc. Ne-am adus acasa cu bine unul pe celalalt dar eu stiam ca ma asteapta multa munca. Nimic nu mai conta insa pentru ca il aveam cu mine si eram mandru de dadeam si pe-afara.
Nu peste mult timp am ajuns impreuna si la primele noastre Alfameeting-uri din Oradea iar Norocosul primea aprecierile baietilor. Nu puteau sa nu observe insa lipsa unei forme de zile mari, altii mai slabi de inger chiar se tineau de cap spunand ca n-ar fi avut curajul. Nu stiu daca eu pot vorbi despre curaj in ce ma priveste dar ceva nebunie tot trebuie sa fi fost la mijloc. Dar orice pasiune presupune si putina nebunie, iar daca as face totul cum "trebuie" atunci nu as fi eu.
Va las cu cateva fotografii ca-s mai usor de urmarit , nu inainte sa va multumesc sincer ca urmariti si randurile pe care vi le ofer cu placere.
- Atasamente
-
- Un raid prin oras cu ocazia primei lui "Intalniri in Oradea"
-
- Aici dadeam eu pe-afara...il prezentam baietilor
-
- Prima data impreuna la "Intalnire in Oradea"
Ultima oara modificat de
Xti pe Mar Feb 09, 2010 11:14 pm, modificat 1 data in total.
Alfa Romeo 155 Q4
Alfa Romeo forever!