Salut.
De cateva zile imi caut pt masina un set de ceasuri de "editione sportiva",modelul din pozele de mai jos.Cred ca acestea pe fundal negru cu lumina rosie arata muuuuult mai bine decat cele albe cu verde.Initial am incercat sa imi schimb led-urile cu unele rosii,nu a mers deoarece filtrul verde nu lasa lumina rosie a ledurilor sa treaca de el....A doua varianta a fost ceas cu plasma....idee care ma incanta,mai ales ca puteam sa imi aleg eu design-ul....pana acum 2 zile,cand pe un site de dezmembrari auto am gasit o oferta la un bret imbatabil...
E vb de un set complet de ceasuri(vitezometru,rpm si cele 3 mai mici din consola) prelevate de pe un 156 1.6 an 1998.
Problema(trebuia sa existe una,nu????
) este ca daca o sa schimb vitezometrul cu cel nou,nr de km afisati pe acel mic display,asa cum zicea si @mihai65,o sa fie cel al masinii dezmembrate...
Intrebarea mea pt voi este urmatoarea:nu pot cumva sa prin ceva artificiu sa fentez chestia asta incat sa imi fie afisati km mei actuali?
Ca solutie ma gandeam sa inlocuiesc cablajul imprimat al ceasului nou cu cel al meu....Teoretic ar trebui sa mearga,nu?In cazul asta ar aparea insa alta problema.....displayul acela verde de pe casul meu actual ar fi transferat in ceasul cel nou si ar arata tare urat....mi-ar placea sa il folosesc pe cel negru cu rosu....
V-as ramane recunoscator daca mi-ati putea da o solutie/sfat ceva pt ca sincer nu stiu ce sa fac....Imi doresc ceasurile alea,mi s-a pus pata pe ele dar nu vreau sa dau banii aiurea pe ele si sa ma trezesc ca am pe bord cateva sute de mii de km....
O alta idee ar mai fi sa "sterg" din km ceasului nou....Se poate face lucrul asta?
@mani_mic,ziceai ca ai ceva scula de diagnoza....poti face ceva cu nr de km?Ai idee?