Ca imbunatatiri aduse vreau sa punctez jantele,cumparate sh,sunt luate de pe un 147,acestea vor servi ca jante de iarna,pentru vara in plan am un set OZ 35 Aniversary de 17"-18".
- jante
- jante 147
- OZ 35 Anniversary
Dupa achizitionarea jantelor,am decis sa schimb putin si soundul masinii,sistemul audio stock fiind un pic "imbatranit".(in momentul cumpararii masinii avea casetofon
).
Consecinta a fost o investitie de aproximativ 700 de euro si a constat in schimbare a casetofonului cu un cd player Blaupunkt Hamburg,boxe apartinand aceluiasi producator,un subwoofer(tot Blaupunkt),cablurile aferente si amplificator de 800wats Hifonics.Vineri sper sa le vad intr-un final montate pe masina sa vad ce pot
.O sa incerc sa urmaresc atent procedura de montaj(o sa merg la o firma specializata in asa ceva din Timisoara) a fiecarei componente,sa fac si ceva poze din timpul montarii si daca o sa fie cineva in postura in care ma aflu,o sa incerc sa ii explic macar sumar ce si cum trebuie facut.
In continuare as vrea sa va adresez voua,celor care aveti cumostiinte in domeniu mai mari decat mine...
Dpua sarbatori intentionez sa montez un air intake kit pe masina.
Inca oscilez intre kiturile a doi producatori.K&N si BMC-CDA.
Urmaresc nu neaparat o schimbare dramatica a comportarii masinii(dat fiind si motorul mic de 1.6) ci in special o schimbare de sound si aspect.
Daca este cineva care stie sa imi spuna avantajele si dezavantajele fiecarui kit i-as fi recunoscator.
Dince stiu eu pana acum K&N are ca avantaj pretul,costand in jur de 550-600 ron si montajul.Montajul din cate am citit si vazut pe net poate fi facut si de mine.Ca dezavantaj ar fi aspectul oarecum mai "neslefuit".
BMC insa este ceva mai scump,in jur de 250-300 euro+taxe de transport insa are ca avantaj major aspectul.Vine intr-o carcasa de carbon daca nu ma insel.Dezavantajul ar fi ca ai mai mult de furca pana sa il montezi si cred ca o sa trebuiasca sa ajung in service.
Deci,dupa cum ziceam,daca cineva imi poate oferi o parere avizata,e binevenita.