In aceasta seara am reusit performanta sa imi stric CD Player-ul din masina : am pus un CD nush ce s-a intemplat a inceput un "motoras" sa marga nu am mai putut scoate CD-ul, m-am chinuit cu alt CD sa il trag afara apoi cu o lama de cutit pana am reusit sa-l "repar" de tot.
Acuma daca tot s-a dus ma gandesc sa cumpar un MP3 player, buba mare e ca mi-ar trebui ceva care sa aduca cat mai mult cu ce-l stoc la aspect, sa fie la pret acceptabil si sa fie si cat de cat de calitate - sa duca sistemul audio stoc.
Nu vreau ceva super mega colorat si nu stiu cum pentru ca mi se pare ca pe Alfa duce spre kitch .
Astept ceva propuneri daca aveti - eventual sa-mi ziceti ce aveti voi si daca se poate si poze cu ceva MP3 uri care ar merge ar fi si mai bine.
Cele de producator , intra la fix in locul celui stoc ? Nu ramane loc care sa se vada urat pe langa - deoarece mi se pare ca cel stoc parca e un pic curbat in partea de sus ?
Comenzile de pe volan or sa mai functioneze ?
Si inca ceva cum pot sa scot CD player-ul vechi din bord ?
Edit: am tot cautat si am gasit -am asa
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... DA-X301RR/ - se pare ca as putea adapta si comenzile de pe volan partea naspa e ca e pe negru si as vrea pe gri sa mearga cu plansa de bord