bh00ooo scrie:Comenzile pe volan sunt ca aerul conditionat si cotiera. Dupa ce ai avut odata injuri luni in sir cand nu le mai ai. !
Rares scrie:Ai facut treaba buna cu etrierii aia. Cred ca si protectia vopsita arata mai bine asa, n-are de ce sa iti para rau ca ai inclus-o in operatiune.
Ceea ce mai puteai sa vopsesti este partea centrala a discului de frana. Nu portiunea care e acoperita de janta ci marginea laterala a ei (daca ma intelege cineva e bine )
In alta oridine de idei, ce ai rezolvat cu MP3-ul? Nu de alta dar eu am mai "bifat" o tara din EU in care am reusit marea performanta de a ramane fara: MP3, GPS (asta-s new entry dupa I pod-ul de data trecuta) si evident o pereche de ochelari (de vedere de data asta si a nevestei nu ai mei). Pe scurt mi-or spart IAR masina...de data asta la unguri...plm...
Acuma, pana ma cert cu cei de la full casco, vreau sa imi cumpar cele necesare unui trai decent la volan. So please more info
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori