. . si uite ca a trecut mai bine de un an si 17000k KM de cand e la mine, 98700k in total.
O sa-i fac asa o mica evaluare dupa primul an impreuna si de asemenea o sa spun aici care imi sunt planurile cu ea in viitorul apropiat :
Reparatii :
- un rulment pe dreapta fata
- 2-3 becuri
Consumabile:
- Transmisie
- Distributie
- 2 schimburi de ulei + filtre + antigel
Probleme la ora actuala :
- Articulatiile
- Kitul de ambreiaj (care mi se pare ca e pe duca si c-am stiu cand l-am rezolvat
)
KM parcursi (de mine): 17 000
----------------------------------------------------------------------------
Daca tragem linie si facem calculele :D eu zic ca e nu de nota 10 ci de nota 20 :clapping:
Drept rasplata pentru comportamentul ei m-am hotarat sa-i fac urmatoarele cadouri (o sa le trec in ordinea in care o sa le primeasca) :
1. Kit de Ambreiaj - cel mai probabil o sa fie Valeo - am inteles ca nu se prea merita ambreiaj sport la puterea actuala + ceva chip , iar de la baietii de pe forum am inteles ca nici alte marci nu se merita pentru ca de fapt tot Valeo sunt :scratch:
2. Schimbat bara stabilizatoare (am inteles ca nu se prea merita sa schimb bucsele deoarece e complicat si la ce joc am acum nu vreau sa risc sa se duca pivotul)
Schimbat la articulatii tot ce misca sau scartaie.
3. Kit turbo de silicon (toate furtunele care o sa le gasesc le pun din silicon ) + Xenon (ma omoara luminile stock)
4. Strut Bar (cel mai probabil
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2879.html)
5. Bujii (ma gandeam sa pun Beru am vazut cateva feedback-uri bune iar la pret sunt acceptabile)
6. Schimb lichide si filtre ca vine iarna si se ingroasa gluma.
7. Chip Tuning sa o duc undeva la 170 HP apoi mai vedem
8. Suspensie ( ma gandeam la ceva in genul
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1145.html
Desi sincer nu as vrea sa o las mai jos de cum e acum din cauza drumurilor pe unde mai umblu. Dar pana in momentul de fata nu am gasit o alta alternativa) - poate ma ajutati voi cu ceva solutii aici.
Pot sa spun ca primii 6 pasi vor fi facuti luna viitoare, iar al 7 anul acesta, iar 8 anul viitor in primavara :smart:
Astept pareri, sfaturi critici orice
- in curand o sa vina si cateva poze mai actuale.