Eu am pus becuri Magneti Marelli cu 10 eur. bucata de la Maseratti,lumineaza alb,mai tare ca faza lunga???dar bat prea aproape,cred ca kestile alea de reglat nu functioneaza sau misca farurile doar un pic.Am ramas si fara baterie cit le-am tot reglat
A trebit sa pun redresorul
Le-as fi dat jos ca normal farul la Zafira nu are palaria ,iar becul e la fel,adica are vopseaua aia in virf.Caut un far bulit sa experimentez pe urma vad ce fac,acum nu stiu cum lumineaza cu becuri normale fare palarie?Problema la mine este de reglaj,au fost date jos cind sa retusat bara pe fata inainte de punerea in vinzare si l-au pus airea sau palariuta sta cis si reflecta lumina aiurea.Aici nu gasesti masina fara zgirieturi pe bari fata spate
Centralina xenon am gasit cu 150 eur,dar neomologata si cine le vinde mi-a spus ca trebuie schimbate farurile??? Caut in seara asta pe net sa vad daca mai gasesc farurile xenon cu lupa pentru 156,odata am dat de ele dar nu mai retin pe unde.Daca nu astept pina in vara sa vad la voi cum lumineaza,apoi......
...................................................................................................................................................
PS:am gasit farurile pentru 156.Stiti ceva despre ele?(Ragazzi guardate che belli i fari per la 156 tipo angel eyes della fk
Lo so fanno molto tedesche ma io li trovo graziosi.)