the red passion scrie:Merci!.... Per forza....a trebuit sa-i pun husa pe volan ,lucram intr-un anume loc si eram mereu murdar pe miini....vopsele,uleiuri etc.a trebuit sa-l protejez cumva,era pacat sa-l distrug.Pe roti e scis cu un soi de marker special pentru gume si in realitate arata divers de foto.Despre faruri.........va trebui sa fac ceva si asta f.urgent,ce anume ramine de vazut.Deocamdata am fost sa vad (preturi,modele,etc) spoilerele,eleroanele,stopuri transparente,bara dumi,suspensi sportive si cam tot ce as vrea sa inlocuiesc pe masina,dar cum am mai spus toate la timpul lor si in urma discutilor cu restul colegilor :D
graffi80 scrie:Eleronul acela de la Lester in combinatie cu farurile cu leduri ( un pic Audi) cere un tuning exterior radical.... gen AR 156 de curse DTM ... din vremurile bune ale lui Alfa si Autodelta ....
the red passion scrie:Grazie graffi
Ieri seara am facut un mic reglaj la faruri,dar in timp ce tot miscam masina sa o asez in fata unui gard ,am auzit un zgomot metalic.Acest zgomot se aude doar in momentul cand dau sa plec fff usor din loc,deci cand ridic pedala de ambreaj un pic si da sa plece masina.Zgomotul seamana cu acela provocat de o tabla care loveste ceva,se aude doar din cauza vibratilor mai mari care apar din cauza acceleratiei usoare.Am incercat si astazi vreo jumatate de ora sa localizez zgomotul,dar nu pot nici cum,nu se aude tare si dureaza doar cateva secunde...initial am avut senzatia ca vine din spate de pe la toba,iar ulterior ca vine din fata,de pe la motor.Ma gandesc sa nu fie garnitura dintre catalizator si caroserie,asa numita silent block,uzata si sa loveasca usor in caroserie.Zgomotul respectiv se aude doar cateva secunde,pana urca un pic acceleratia...am incercat si plecare fara acceleratie de s-a oprit motorul,in speranta ca poate asa se va auzi mai tare,dar nimic.Ce naiba ar mai putea fi?
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori