Tomacosty, de cand o am foarte rar am umblat pe modul "city", doar cand sa zicem aveam o stare de comoditate, in schimb folosesc cutia inntr-un mod cat se poate de exploatat sa zic cu schimbari rapide in trepte superioare, mai apoi decelerari in treapta inferioara, folosesc mai mult frana de motor.
Totusi sa nu uitam e o masina cu un motor de turatie asa ca "isi cere drepturile"
, alte informatii ai putea gasii pe anumite site-uri referitoare la Cutia Selespeed, clapetele de pe volan le folosesc doar la drum drept si intins.
Alte detalii legate de AR Selespeed 156 si nu numai gasesti pe site-ul
http://www.alfaworkshop.co.uk/, cu rabdare si cu atentie vei gasii multe date despre majoritatea consumabilelor, tip ulei transmisie, ungerea pentru cutia Selespeed acesta fiind un lucru separat de uleiul din cutia de viteze propriu-zisa; etc., cu multa stima Mihai.
P.S. 1. Alfetta mea este din anul 2000 noiembrie am sa revin in scurt timp cu noi poze si bineinteles cu mici modificari
sau mai bine zis completari a unor lipsuri
P.S.2 Referitor la ceea ce zicea Nicorec faptul ca multi zic ca Selespeedul e nu stiu cum e nu nu stiu ce, eu de cand am masinuta is hiper multumit plus in fiecare an trebuie sa RECALIBREZI CUTIA(acest lucru se face din tester de diagnoza) cine stie, zic acest lucru ca majoritatea reprezentantelor Alfa sunt varza nici nu au auzit de acest lucru, plus mentinerea uleiului la nivel atat la motor cat si la cutie
, alte nelamuriri astept intrebarile tale, ciao .