Nu am mai scris de multa vreme pe aici si ma gandeam sa fac un mic update.
Huruitul in frana de motor de care vorbeam in postul de mai sus se datoreaza (a zis mecanicul) tobei de esapament care cica nu ar fi prinsa bine, are joc si bate in caroserie (m-a asigurat ca ala e baiul ..sper sa fie asa ca scap ieftin ).
Dupa 2 luni si indelungi cautari am gasit (sper) furtun la intercooler. Acu pe weekendu asta sper sa il primesc (100 Ron sh).
Deocamdata umblu cu 5L de ulei nou in portbagaj + 2 litri pt cutia de viteze cam de vreo 2 saptamani (astept sa primesc furtunul si bucsele la bara stabilizatoare) ca sa fac doar un drum la mecanic.
Sambata sper sa reusesc sa lipesc parasolarul de parbriz personalizat cu alfaamore.ro ca mult m-am invartit sa rezolv si din 2 persoane doar 1 m-a rezolvat intr-un tarziu. Acu sper sa iasa bine deoarece trebuie sa lipesc folia neagra pe interior si scrisul argintiu pe exterior.
Sambata de altfel sper sa reusesc sa fac si o curatenie generala in masina ( sper sa fie vremea buna ) deoarece la cat miez de paine am in masina si tot felu de fornetti etc azi maine ma trezesc cu soareci acolo
Am tot asteptat sa se faca vreme buna ca sa pot desface si curata ventilatorul habitaclu ca deja fac cu nervi cand il aud cum face ( <3 diesel & vibratii co )
Am facut cam 2500 de km de cand am masina si sunt indragostit de ea ca si in prima zi
Si un mic offtopic : Sunt foarte fericit ca fac parte din clubul alfaamore si sunteti niste baieti de nota 10