mariusvldr scrie:Baga niste poze ce dimensiuni ai de le-ai luat la pretul ala 15 '' . Eu am dat pe unu nou, Goodyear, pe 17 cu atata ?
O sa bag poze ca azi am fost plecat toata ziua nu am stat deloc acasa.
Am dat 450 Lei pe toate 4. Si sunt pe pe 16 nu pe 15. 205/55R16. Avand in vedere ca o anvelopa de tipu asta e 389 de lei noua si eu am dat pe 4 anvelope 450 de lei zic eu ca e ok...chiar daca sunt putin uzate. O sa pun poze sa vedeti...si jentile.
Acum feedback. INCREDIBIL...parca am alta masina nu imi vine sa cred ca 1 centimetru in plus in latime iti poate schimba asa comportamentul. Sta incomparabil mai bine pe curbe si cand trag putin de volan aproape ca ma lovesc de portiera asa brutal schimba directia. Insa parca volanul acu merge cum vrea el ( la denivelari) si se simt mai tare gropile ( logic :D ). Dar radeam ca prostu singur in masina dupa ce am iesit de la vulcanizare. Extraordinar...nu vreau sa imi imaginez ce se intampla cu alea pe 215 :D Anu viitor dalea imi pun.
Pe sambata urmeaza sa imi vina replica din inox facuta dupa furtunul de jos de la intercooler. Abia astept sa simt si eu motorul in toata puterea lui...de 2 luni tot cu furtunul fisurat umblu..si asta nu poate sa faca bine motorului . To be continued...