Am stat acu si am meditat si ma gandeam sa va prezint si voua planurile mele de viitor...unele in plan indepartat, altele sper sa le fac cat de curand. Sa incepem :
- montare tampon balans central
- montare burduf planetara
- montare tampon motor
- montare bucsi bara stabilizatoare
Update de ultima ora.....azi mergeam spre politie sa imi fac dosaru pt inmatriculare si a inceput din senin sa bata ceva la roata din spate in dreapta foarte urat. Tony a venit a vazut si el ce si cum. Astept sa vad ce zice mecanicul ce piesa tre sa schimb.
Urmeaza planurile de viitor: (incep cu ciurucurile )
- inmatricularea la politie + Numere
- montare suporti numere alfaamore ( Multumesc patriciei? sper ca ea a fost
) )
- tre sa duc scaunu de la sofer la cusut ( 2 parti mici nu e mare scofala)
- sa strang oglinda sofer din suruburi; are unpic de joc si e enervant ca tremura tot timpu
- sa schimb ventilatorul (nu stiu care mai exact cred ca cel din dreapta ? sau cum e aici am nevoie de lamuriri) pt ca scartaie cateodata si e enervant
- sa schimb panou la clima (cred ca fost varsat ceva la el si e lipicios...butoanele le apesi greu si revin greu in pozitie)
- sa schimb lamelele la parbriz cu dalea mai "high tech" aerodinamice
- sa schimb "cutia" aia de la esapament ca e ruginita toata se cojeste
- sa retusez la usa putin are o parte unde deja a dat rugina
Astea ar fi deocamdata....acum ce o sa fac la vara (cel putin asa sper):
- folie LLumar pe spate
- chip
- jentile de vara + 2 gume noi
- o dau cu ceara
- blocuri optice GTA
Cam astea imi vin acu in minte...daca mai e ceva ce am uitat o sa mai postez. Deocamdata masina sta pe tusa pana o duc maine la mecanic sa o rezolve ca mi-e frica cu roata dreapta pe spate ca bate foarte urat si sa nu se agraveze si mai tare.
Pun si 2-3 poze promise de la belis.