EvilTMy scrie:nice looking,ti-am spus-o cred si pe ac.
ca o parere personala,eu as renunta la eleronul ala si as opta pt unul zender(boot lip spoiler),cum are tivii pe a lui
multa bafta si gropi 0 iti doresc
BZ-76-DIA scrie:@the red passion: Daca ai modelul 156 Mk.1 (prefacelift) iti vand eu un eleron asemanator cu al meu, cu capota portbagaj cu tot... Asta ca sa nu mai fii nevoit cum am fost eu sa dai gauri in propria capota, cine stie cand te razgandesti si ramai cu ele asa...
graffi80 scrie:(...)pareri legate de spoiler , ala merge cu o buza sub bara fata gen Alfa Autodelta din WTCC...
BZ-76-DIA scrie:graffi80 scrie:(...)
Si cum spuneam mai sus, in vederea achizitionarii viitoare a unei A.R. 159 cu aceeasi motorizare, voi fi nevoit sa vand aceasta masina si sa mai pun diferenta... Asadar, te astept in privat cu o oferta daca te intereseaza, insa nu exclusiv bani, ca nu ma ajuta. Vreau o Alfa (mult)mai ieftina, cu care sa pot circula cateva luni, si o diferenta de bani... asta intrucat la ce optiuni trebuie sa aiba 159-le ca sa o cumpar, sigur voi cauta 4-6 luni....
Inapoi la Zona nou venitilor - Inscrieri in Asociatia Sportiva Alfa Amore Romania
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori