Anvelope

Alfa Romeo Mito GTA

Alfa Romeo MiTo (cunoscuta intern ca Tipo 955) este un hatchback in 3 usi introdus in vara anului 2008. A fost desenata de Centro Stile Alfa Romeo si design-ul inspirat de Alfa Romeo 8C Competizione.

Alfa Romeo Mito GTA

Mesajde the red passion » Mar Dec 08, 2009 11:45 am

Alfa Romeo Mito GTA berlina

Imagine

Dotarea sportiva pentru noua compacta a Casei Alfa Romeo, Mito se propune cu o inima si mai puternica,dedicat pasionatilor condusului la limita.Alfa Romeo Mito GTA (Gran Turismo Alleggerita) ofera mici retusuri estetice fata de modelul comercializat.Caroseria alba,plafonul si spoilerul in carbon pentru a micsora greutatea,bari inspirate de la 8C Competizione,praguri pe care se gasesc prize de aer pentru racirea discurilor de frina spate,jante aliaj de 20 pollici cu 5 raze,sint dotari estetice inedite.Pregatita sa sfideze pe piata Mini Cooper S John Cooper Works,Mito GTA este echipata cu un puternic 1.8 T-Jet Multiair de 240 CV injectie directa benzina,fasatura variabila a distributiei,suspensi active in aluminiu.
preluat:automania
Atasamente
alfa_mito_gta_laterale.jpg
alfa_mito_gta_anteriore.jpg
alfa_mito_gta_posteriore.jpg
Alfista fino alla morte!:drak: Il cuore ha sempre ragione!
the red passion
Top gear

Marca: Alfa Romeo
Model: 156 1.9 jtd
Motorizare: 145 cp
Fabricat: Octombrie 2003

Re: Alfa Romeo Mito GTA

Mesajde StanPatzitW » Joi Dec 10, 2009 12:37 pm

Italienii de la Lester au creat un pachet estetic pentru Alfa Romeo Mi.To, care ii confera modelului italian agresivitatea prezentata de Mi.To GTA.

Tunerii italieni de la Lester au creat un pachet estetic pentru Alfa Romeo MiTo, care are scopul de a imita aspectul exterior al versiunii GTA a lui Mi.To. Italienii au adaugat o serie de elemente asemanatoare cu cele ale lui Mi.To GTA, precum si cateva elemente inspirate din modelul 8C Competizione.

Alfa Romeo Mi.To a primit un nou spoiler pentru bara fata, o priza de aer pe capota, un difuzor de aer pentru bara din spate si un set de praguri laterale umflate. Priza de aer de pe capota lui Mi.To nu are rolul de a raci motorul sau intercoolerul, ci a fost amplasata doar pentru a imita aspectul lui Mi.To GTA. Printre elementele aerodinamice care chiar au un rol functional, putem enumera spoilerul de pe luneta si difuzorul de aer integrat in bara spate.

Aripile din fata au primit doua fante de aer inspirate din design-ul lui 8C Competizione, iar Mi.To are un nou set de jante din aliaj, care au o dimensiune de 18 inch. Jantele au fost imbracate cu anvelope cu dimensiunea de 215/40, iar un sistem de suspensie sport H&R imbunatateste manevrabilitatea lui Mi.To. Pentru un sunet mai sportiv, italienii au adaugat un sistem de evacuare sport de la Inoxcar. Din pacate pentru fanii lui Alfa Romeo, modelul Mi.To nu a primit modificari la motor din partea tunerilor de la Lester.
www.automarket.ro

mi.to.jpg

mi.to (2).jpg

mi.to (1).jpg
Trece ALFELE-n zare... Eu ma uit, ele dispare...

www.alfaamore.ro/forum/gagica-16v-150-t813.html
StanPatzitW
4th gear

Marca: Alfa Romeo
Model: GT 150CP
Motorizare: 1.9 JTD 16
Fabricat: 2005
Nr. de inmatriculare: AB 31 MOB

Re: Alfa Romeo Mito GTA

Mesajde branconier » Vin Dec 11, 2009 12:12 am

uau, ce jante faine are MiTO din ultima poza :grin:
Alfa addicted