Salut baieti si mersi ca m-ati primit in club. Faza tare, mi-am luat o Alfa Romeo 90 Super 2,4 TD...masina de cand a fost adusa din italia in urma cu multi multi ani a fost reparata de un singur mecanic,tata. Bun deci stiu cu ce se mananca aproape tot,dar faza interesanta ii ca a fost tamponata usor in fata in urma cu doi ani si s-a spart farul dreapta. Nu are rost sa spun ca singurul loc in care am gasit un far a fost in Italia in dezmembrari, asta e super DAR a mai fost tamponata usor din nou si iarasi e spart farul, am pus unu de dacie ca e singurul care seamana destul de bine... Ma gandeam ca poate are cineva de aici sau stie de unde pot face rost. Alta chestie de care as mai avea nevoie ar fi un spoiler fata (visez ,stiu dar nah...) Spoileru de alfa90 are un mini-spoiler automat care se coboara la o anumite viteza pentru a raci mai bine motorul si a mari stabilitarea. Din pacate al meu nu mai functioneaza pentru ca drumurile/gropile din Romania au decis ca nu am nevoie de spoiler automat si sincer nu stiu daca il pot repara...Partea electrica e ok in mare parte, am 4 geamuri electrice si merge doar unu dar ala merge bine
am aer conditionat care merge slava domnului, inchiderea centralizata merge si ea DAR am scaune electrice...imagine that, din 86 si are scaune electrice ,merge doar al pasagerului...bun...as avea nevoie de un electrician adevarat care stie cu ce se mananca electrica la alfa...sincer pot incerca si eu,dar mai bine las un expert pentru ca stiu o treaba... In rest masina se tine tare bine, vopsea originala metalizata,caroserie galvanizata...am doua pete de rugina unde s-ar reparat aripa dreapta fata dar asta nu`i din cauza masinii ci din cauza ca a fost reparata de un tinichigiu cu experienta se pare...Motorul nu are rost sa spun ca e super, nu vreau sa ma laud,defapt da,vreau sa ma laud, varul meu a facut o cursa cu un bmw 330i si l-a dominat, stiu ca ii greu de crezut depinde si de sofer dar totusi...bmw-u` a fost batjocorit de Alfa,oricum iti trebuie multa personalitate si caracter ca sa-ti iei un bmw, ca doar nu mai are nimeni....
Astept sfaturi de la voi , salut!