the red passion scrie:Daca Foto profil nu conteaza cum este...vedeti la alti ce foto simple au...degeaba facem ce stiu eu ce mare sigla (foto)si avem pe profil continut... kanci.Chestia ca pe acea pagina ce apare trebuie semnat in mare parte alfaamore,intr-un cuvant cineva trebuie sa fie porta vocea alfaamore pe facebook...cine anume???
bh00ooo scrie:Sustin ce zice PatzitWl , fiind pagina oficiala tot ce se vaposta va trebui sa fie aprobat prima oara pe forum si sa respecte un set de reguli minime legate de continut si calitatea exprimarii.
bh00ooo scrie:Eugen, eu am inteles doua posturi mai sus ca nu te mai intereseaza problema. Stan s-a exprimat foarte clar, nu stiu ce nu intelegi, chiar daca nu te intereseaza. Mai mult, tu postezi foarte entuziast, cu greseli gramaticale si de formulare, nu poti posta in public in numele asociatiei.
(aici ne puneam de acord intre timp cum vom proceda,cine cu ce se ocupa etc....vedeam noi)the red passion scrie:De un profil oficial AA pe facebook trebuie sa ne ocupam mai multi...ar trebui pus si pe forum buton spre el...eu am vazut la alti cum au facut si pare o treaba OK.Trebuie discutata serios chestia asta si odata inceputa treaba,trebuie dusa pana la capat nu lasata in paragina
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori