Graffi, la fel e si cu grupul care l-am creat, poti sa aderi ca fan
[EDIT: la grupuri e "join", la pages e "become a fan"]
Am incercat sa vad cum se poate posta un eveniment, si e foarte usor. La informatiile despre grup, dai la events, si vezi acolo toate evenimentele! E foarte convenabil, poti vedea toate intalnirile sau evenimentele din timp(numai sa fie postate), poti selecta daca participi sau nu, se poate vede lista cu cine participa la un eveniment sau altul.
Cred ca , cu tool-ul asta se va solutiona o foarte mare parte din problemele organizatorice, cu conditia ca toti (sau cel putin o majoritate covarsitoare) sa aiba cont pe facebook si sa fie in grup. Pe deasupra, daca se si publica pe pagina grupului evenimentul respectiv, fiecare membru primeste un mail cu evenimentul aparut pe pagina.
bh00ooo in ceea ce priveste automatizarea, cred ca singurul lucru care s-ar putea face ar fi un embeded care sa duca exact la pagina de pe facebook a grupului, exact ca cel care te trimite de pe pagina principala pe forum; daca ar fi plasat exact sub cel cu forumul, ar fi perfect. Adica nu stiu daca se poate chiar automatiza orice event care-l introduci aici sa apara si pe facebook ... e cam mission imposible