masinutza mea nu are variator dupa cum scriam mai sus si crede-ma ascult fiecare sunet nou ce apare sau dispare , sunete pe care service-ul din cluj nu le aude ...ma rog .... uite de exemplu acum cat e rece afara nu mai suna ....deci...pt. mine e o enigma.....
masinutza merge extrem de bine sonsumul e ca de fabrica , doar in orash eu am reusit sa o prind intr-o pozitie de mers in care mai mult de 9,5-10 nu-mi ia , iar in afara ... nu ma intereseaza ca ii dau cat poate ( de 105 cai)
apropo ....ce chestie am patit... poate va va ajuta pe viitor sa nu intrati in panica , si anume mi s-a aprins martorul de check engine pe bord...masina mergea normal , am deschis capota si....ventilatorul de pe radiator mergea , desi motorul nu avea mai mult de 60 de grade pe bord , astfel ca am mers la hala la noi si am desfacut toate contactele de la radiator impreuna cu sigurantele aferente acestuia , apoi curatat, spray contacte , pus sus , cheie si in secunda 2 eroarea a disparut si totul functioneaza perfect ....
concluzie ...me happy de masina mea ce are din cand in cand probvleme ca o dacie veche ...daaarrrr daca nu ar fi astea nu ash avea ce sa mesteresc si ar fi plictisitor