Cred ca 56-le nu se supara daca imi continui povestirea aici si doar schimb personajul principal ... Merita si GT-ul , nu ?
Am reusit sa il dezgrop din zapezi si ieri i-am facut ITP-ul . Un pas mic , acum urmeaza greul ... RAR , Financiar , Politie si gaura neagra aka Service
... O sa am ceva treaba pentru ca dupa cum se poate vedea si in poze saracul GT nu a fost deloc menajat iar caroseria si jantele sunt greu incercate
. Oricum , ieri , dupa circa 5 min de condus , eram terminat , cred ca nu am mai simtit asa senzatii de cand am condus pentru prima oara 56-le si era sa il scap din maini dupa ce am apasat ca ghelbanul pe acceleratie intr-o curba de 90 grade
. Nu , cu asta sunt finut deocamdata , ca nu stiu in ce stare e distributia si pana o fac merg lejer . Dar am ramas surprins cum poate sa sune si sa se simta motorul asta . Nu vin de pe un 1.6 si zic eu ca 2.5-ul e destul de darnic in senzatii dar 3.2-ul e pur si simplu altceva ... Asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca eram un pic indoit daca se va justifica nebunia pe care am facut-o . Se justifica din plin , acum sunt sigur ...
In poze e murdara rau . Abia o scoteam dupa o lunga hibernare . Oricum , dupa ce o sa o spal o sa fiu si mai deprimat ca sigur apar milioane de alte zgarieturi ...
Din pacate tre sa incep si topicul de vanzare al Alfei 156 2.5 V6
. Nu am cum altfel sa ma descurc cu cheltuielile . Poate s-o gasi un pasionat printre cei de aici care sa o iubeasca la fel de mult ca si mine si care sa ma lase la vreo intalnire sa ma mai bucur putin de ea .