Iata si minunatul lor raspuns:
just checked our previous emails and decide to change your "one time" discount coupon - to "constant". It means that for all your orders you will get 10% discount.
All prices are online, so when you add products to the cart you will see them more clearly.
All orders should be placed in our online store at www.strong-flex.eu, which calculates everything automatically (weight of package, shipping cost) and where you can choose shipping and payment methods.In concluzie nu ne-o lamurit foarte tare cu privire la diferentele intre dimensiunile bucsilor de la bara stabilizatoare, dar eu zic sa procedam asa:
- ne punem fiecare si ne masuram diamentrul pentru bucsile stabilizatoare
- ne hotaram cati ramanem in final la minunata comanda
- impartim costul transportului in functie de ponderea in pretul total al produselor fiecaruia, astfel incat cel care vrea numai 2 bucsi sa nu ajunga sa plateasca transportul cat pentru un kit intreg
- am sa fac o simulare in ceea ce priveste comanda sa vedem cat este totalul, ca sa stiu cati bani sa imi puneti in cont
La inceput eram asa:
- EvilTMy 1 kit spate + bucsi bara stab. spate
- StanPatzitw 1 kit fata + spate
- Mani 1 kit fata + spate + 2 kit-uri bara stab. spate
- Eu 2 kit-uri fata spate
Toate de culoarea rosie.
Va rog sa va anuntati care mai sunteti interesati!
@ Nelu: Sincer as intoarce capul dupa ea, pentru ca arata foarte bine, dar de cateva saptamani tot dau ochii cu o Lancia Delta prin oras si cred ca m-am indragostit de ea