Bine ai venit pe forumul Alfa Amore. Aici te prezinti, citesti regulile forumului si te inveti cu interfata si ai posibilitatea de a te inscrie in Asociatia Sportiva Alfa Amore Romania pentru a deveni membru legitimat. Fara date tehnice si intrebari despre masini.
buna ziua, numele meu este Mihai Secara si recent am cumparat o Alfa 156. Mi-am facut pe acest site un cont de utilizator, dar am o nelamurire legata de adeziune si de plata contributiei. Ma poate ajuta cineva? Vreau sa stiu mai exact voi cum ati procedat, asa pas cu pati cum ati facut si voi care sunteti aici. Va multumesc mult
mihai bine ai venit! completeaza formularul de adeziune (in gasesti pe forum ) il completezi si vi cu el duminica la intalnirea saptamanala care se tine in spatele catedralei sf mihail la ora 16. acolo afli detalii si cunosti lumea!
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili AR 156 2.0TS 155CP DIESEL = THE ULTIMATE THRILL KILLER
bine ai venit pe forum si te asteptam si in asociatie baietii din cluj te asteapta si intre timp eu ti-am mutat posturile la locul lor... pentru adeziune cauta pe topicul asta: http://www.alfaamore.ro/forum/inscrie-alfa-amore-t49.html il dai jos, il completezi, listezi si semnezi... apoi se plateste cotizatia si se accepta adeziunea
Vezi ca Oreste are un topic cu dezmembrari AR 156 in sectiunea mica publicitate/ vanzari/ topic dezmembrez AR 156... poate te ajuta el cu piesa pt clima... bafta
Graffi80 - "Every time I see an Alfa Romeo, I tip my hat", Henry Ford "Alfa`s don`t break down...they stop to be admired" :D