de florinianc » Dum Ian 02, 2011 12:30 pm
Acu sa va incant eu.. Fosta mea masina, alfa 166 2,4 jtd fabricata in 1999 decembrie.. Prima inmatriculare facuta in spania, unde a si ramas pana in 2007 cand a venit la mine cu istoricul de service complet. A ajuns la mine cu kilometrajul la 253.400 si in 3 anisori a facut inca 200.000 km.. Dupa care i s-a schimbat motorul, dar nu din cauza ca nu mai mergea, ci din cauza ca un amic mi-a gasit unul foarte ok ca pret si cu km mai putini ca cel care il aveam pe masina, plus ca cel de pe masina avea un tzacanit usor la relanti din cauza unor cuzineti.
Motorul original a fost hranit in spania numai cu selenia turbodiesel. Probabil ca eu l-am stricat cu "uleiurile bune" de aici de la noi din romanica, care sunt toate originale si nu stau pe rafturi mai mult de 3 ani... Asta fiind motivul pentru care in masina de acum nu mai bag ulei care sa fi vazut romania..
O mare concluzie : alfele merg mult si bine daca primesc ce le trebuie la timp. Din pacate drumurile romanesti nu prea priesc alfelor...