Am facut 2 poze in care nu se vede cine stie ce.....poate iti faci o parere. Am schimbat tot interiorul pe iluminare cu led. Singurele becuri care nu au avut nevoie de rezistenta sunt cele din usi. Urmeaza sa pun si iluminare la picioare
.
Am incercat sa las masina inchisa cu geamurile jos si dupa, geamurile nu se ridica.
noutati:
Am facut un drum lung cu masina si se comporta exemplar. Am ajuns sa ne cunoastem mai bine si observat ce mici defecte are masina. Consumul si rezerva de putere este incredibila, eu veniind de la o benzinara aspirata sunt de-a dreptul uimit cat de mult de ajuta cuplul imens la depasiri. Este cu adevarat foarte relaxant sa o conduci la drum lung. Consumul este extraordinar la puterea care o dezvolta. Pe drumul efectuat de 1500km am scos un consum de 5.7% .
Acum sa zicem si defecte.
In spiritul "Alfa" masinii ii lipsesc cu adevarat spatii de depozitare inteligente. Fata de Stilo nu am un cup holder sau un loc de pus ochelarii de soare. Prabil regula de aur este "looks" over anything
) .
La viteza cu denivelari scoate niste scartaiituri pe puntea fata. Din ce am citit, problema ar fi la basculele superioare.
Cand trec peste un speed bump de exemplu se aude o bataie gen plastic pe roata dreapta fata. Nu este de intensitate mare dar este undeva acolo. O sa mai cercetez sa aflu unde este problema. Poate este bieleta.....nu stiu sigur.
Cam atat.