de graffi80 » Mar Iun 30, 2009 7:23 pm
Buna ,
Ce pot spune decat ca imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat dar si eu am patit-o pe 01 iunie anul asta , m-a lovit unul din spate si m-a impins pana in cel din fata mea.... nasol.... dar din fericire tipu are RCA la Allianz si nu prea au comentat nimic cei de acolo + ca am si casco , de fapt nu eu pt ca tre sa precizez masina o Alfa 156 JTDm 16v din 2004 este masina de servici , pe care o conduc cu placere de aproa[e un an de zile. Acum pot zice ca nu mai imi trebuie altceva decat Alfa desi eram un fan al marcii ( defapt al catorva marci italiene " Ferrari, Maserati si Alfa Romeo " )inca din copilarie dar pana acum nu am avut ocazia sa conduc decat f putin si asta demult o Alfa 75 TD a unui amic.
Dar sa revin la scopul acestui mesaj si anume ma intereseaza ceva componente de pe masina ta , asta in cazul in care nu vrei s-o mai repari si anume : borna plus cu tot cu cutia de sigurante si capac ce vine atasata de aceasta, capacul oval din bara spate ce acopera accesul catre carligul de tractare, cotiera centrala din scaunul soferului ( cine a avut aceasta masina inaintea mea nu a stiut s-o stimeze si s-o aprecieze , atratat-o ca pe o masina de servici in cel mai pur stil romanesc " ce conteaza e masina de servici" ), si ornamentele de guma din manerele de inchidere al portierelor . Pe moment nu mai imi aduc aminte ce imi lipseste de pe masina dar daca doresti sa ma ajuti am sa ma uit ce mai am nevoie si te anunt. pt inceput vreau numai sa stiu daca te poti lipsii de aceste lucruri si mai discutam detalii.
Drumuri bune si sanatate.
Graffi
Graffi80 - "Every time I see an Alfa Romeo, I tip my hat", Henry Ford
"Alfa`s don`t break down...they stop to be admired" :D