bh00ooo scrie:OK, mersi de clarificare, deci veti fi la cazare o singura zi, 8 persoane. Parerea mea ca sunteti prea pesimisti cu drumul, fara cafea e cam 5 ore pe zi.
@mani, se pa re ca va trebui sa chefuim si sambata, mai multi ajung doar tarziu vineri.
mani_mic scrie:atunci propun relaxare pentru vineri ca sa fim toti apti pentru sambata... deci pentru vineri sa ramana doar o beuta la crasma, fara gratare si alte alea alea... daca ne intindem la gratare, iese sigur cu chefuiala... asa in crasma o fi mai simplu... sau nu?
mani_mic scrie:2 chefuri de-ale nostre nu prea merg unul dupa altul.... asa ca facem unul mic vineri si va asteptam si pe voi ca sa-l facem pe ala mare... daca nu va asteptam, atunci nu o sa va placa... si nu ar fi frumos din partea nostra sa facem o impresie proasta la primul contact serios cu sibienii
treger_felix scrie:Lasa ca am eu grija de ei, eventual incui bautura la mine-n camera
Inapoi la Intalniri nationale si regionale
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori