de mani_mic » Joi Iun 18, 2009 12:08 pm
au ras si de la altii... erau mult mai multe poze... insa se vedea pare-se alfaamore pe ele .. iar combinata cu ciuda ca am organizat din prima o chestie mai faina decat au reusit pana acum ei... e normal sa se comporte asa... eu zic sa ignorati si sa ii lasati in pace ca nu merita sa va suparati din cauza asta
la final vreau insa sa multumesc lui:
- branconier... pentru umblatura prin Arad in stanga si dreapta si ca a reusit sa faca totul cum trebuie
- nelu... care a rezolvat site-ul si toate materialele promotionale ale evenimentului (flyere, postere, numere de concurs...)
- mihai... care s-a spetit si sa incovrigat in fel si chip sa iasa bine si ne-a imboldit pe toti sa mergem mai departe atunci cand nu mai aveam speranta ca iese bine (pentru asta trebuie sa-i multumesc si lui nelu)
- zapper care si-a adus contributia prin grafica foarte reusita a materialelor promotionale (plus cateva sedinte foto - asteptam inca rezultatul)
- sponsorilor individuali care au contribuit la adunarea fondurilor necesare organizarii circuitului (mihai, radu, marius, soso si subsemnatul)
- celor de la Viva Cappio (in special lui George) pentru premiile oferite
- turgon... care a pierdut mare parte a zilei facandu-ne noua poze, plus faptul ca inca lucreaza pe branci la prelucrarea acestora pentru a avea o galerie reusita a evenimentului
- alin care ne-a ajutat mult la locul faptei cu organizarea, inscrierea, etc
- celor de la circuit care pana la urma au reusit sa faca ceea ce ne-am dorit
Pe langa cei de mai sus vreau sa-i mai multumesc lui Claudiu de la AutoRoma, cu care am pus bazele primei colaborari intre asociatia nostra si reprezentanta Alfa Romeo (si pentru ca mi-a dat masinuta cu care a venit care m-a naucit nitel pe circuit - rupea asfaltul). Despre acest subiect voi reveni cu detalii dupa ce revin din concediu si vom reusi sa avem o discutie pentru a stabili niste idei ale viitoarei colaborari.
Si apoi vreau sa le mai multumesc tuturor celor care au reusit sa vina si sa faca ca evenimentul sa aibe succes!
Daca am uitat sa nominalizez pe cineva care a fost implicat direct, urat din partea mea si imi cer scuze anticipat!
Conduc ALFA, deci exist!