Am avut bafta sa iau cu 156-le meu (V.I.N.-ZAR 93200001324976) un caine cu bara fata-dreapta si in urma impactului ,lasand deoparte spargerea barei in partea dreapta ,m-am ales si cu o piesa distrusa (piesa 12 in atasament) in compartimentul motorului ,piesa care se prinde cu trei piulite de rama radiatorului de clima ( sau de ulei zic unii enoriasi intru Alfa...ma rog ,cert e ca e radiator ...e situat pe partea pasagerului ,in spatele proiectorului );pe un rest de piesa (ca multe or si ramas ) cules de la locul impactului am gasit codul 60679147 (ulterior am mai facut rost de doua coduri :60686524 si 60698346 care sunt de la conveyor-le din atasamente dar dupa cum sunt in schita sunt pe masini cu volan pe dreapta-aceeasi piesa 12....aceasta fiind ca o palnie cu gura mare de sectiune patrata) care cf. eper e cica "conveyor" si e 12,50 euro ...
Las de-o parte ca una inseamana "conveyor" si alta e piesa (si si face-dirijeaza aerul de la masca cu proiector si priza de aer la radiator) la toate magazinele din Deva n-am reusit sa rezolv nimic-toti s-au dat de ceasu' mortii da' degeaba iar la reprezentanta nu mai incerc de cand mi-au facut un scor la revizie de m-o felicitat sotia ca ne-am luat Ferrari F50 si ea nu stie .
Ma poate ajuta cineva cu piesa si c-un pret? Pls!