Hop si eu cu un reply daca tot e vorba de piesele astea.
Le-am vazut pe forum, descoperite de cineva (nu mai tin minte cine), am citit cateva impresii despre ele (cateva bune, cateva mai rele) si m-am decis sa le cumpar. La asa pret nu mai merita sa stai pe ganduri, sincer...
Nelu le-a comandat pentru mine, eu fiind cam incepator cu achizitiile pe net
Au sosit in cca 5 zile, la pretul de 230 Euro cu transport inclus.
Singurul inconvenient a fost ca societatea de curierat a lasat pachetul la un vecin de-a lui Nelu. Noroc ca omul nu are Alfa si e de buna credinta, ca faceam involuntar o donatie
si mai treceau cateva luni pana imi recuperam banii sau piesele de la ei.
Le-am montat prin Mai sau Iunie si am circulat cca 5000 de km fara probleme.
In August masina a inceput sa scoata niste sunete de caruta partea dreapta fata, moment in care am trecut la blesteme si D-zei la adresa fabricantului...
Am incercat sa nu le bag in seama, dar e destul de greu sa stai calm cand se intoarce lumea pe strada sa se uite dupa masina care face ca un Oltcit....
Acum o saptamana, cu ocazia rectificarilor facute la volanta si a intaririi ambreiajului pentru un eventual chip, am constatat ca nu piesele schimbate erau sursa zgomotelor ci bara stabilizatoare.
Bucsile de la bara le-am schimbat in Martie 2009, dar se pare ca sunt de proasta calitate. Am apelat la un prieten care mi-a confectionat niste mansoane din poliamida, pe care le-am aplicat direct pe bara, iar peste ele am strans vechile bucsi. Rezultatul a fost o liniste totala in masina.
Singurul inconvenient al pieselor consta in duritatea bucsilor de la trapez. Cine conduce sportiv si cu viteza mare, poate avea sentimentul ca masina se balanseza destul de mult.
CONCLUZIE: As achizitiona si pe viitor aceleasi piese, atat numai ca as modifica ceva la bara stabilizatoare si poate as cumpara si un kit de bucsi de poliuretan de la polonezi:
http://www.strong-flex.eu/index.php?opt ... 1&Itemid=1 dar numai varianta RED, cea yellow face masina scandura si pivotul praf in 3 luni.
Daca exista amatori la bucsi polonez let me know. Daca vrea cineva poliamida pentru bara stabilizatoare e cca 50 RON. O sa pun o poza.
Numai bine!