de mattydr67 » Joi Apr 29, 2010 8:38 am
Observ de foarte mult timp ca nimeni nu mai este intereasat de acest thread, cu toate ca multi dintre noi avem probleme si avem nevoie de tester.
Insa nimeni nu mai isi aduce contributia aici, expunandu-ne problemele avute si felul in care au fost rezolvate.
Va aduc aminte ca informatia coroborata cu experienta face mai mult decat 1000 de facultati absolvite.
Sa nu se simta jigniti cei care au absolvit vreo facultate cel putin in domeniu.
Deci sa revenim. Am vazut ca s-a discuta mai demult de softuri pentru Alfele mai "vechi" cum ar fi KWP71, foarte bine exemplificat de braconier si cu toate ca au aparut softuri mult mai evoluate, totusi, vin si eu cu o intrebare:
-Acest soft (KWP71) a fost conceput pentru a functiona doar pe AirBag si ABS?
Sau a fost conceput si pentru altceva? Anume, tocmai pentru acele Alfe mai vechi, chiar si Fiat-uri si pentru a functiona si cu alte functii cu ar fi immobilizator, clima, alarma, Automatic cluch Valeo,Infocenter Borg,Antitheft TEXTON,Electronic Key Code 2.
Sau Motronic M1.7 Alfa TS,Motronic M1.7 (mot. V6 2.5),Motronic M2.7,Motronic M3.7.1 (mot. 3.0 24V),Motronic ML4.1,Motronic MP3.2,Motronic MSA 11.Motronic M2.10.3 ,Motronic 2.10.4,Monomotronic MA1.7.3,Motronic M1.5.2,Motronic M1.5.4.
A incercat cineva?