Dupa cum ii spune si titlul topicului, plec cu ceva treaba la nemti. Cu ocazia asta m-am gandit sa imi comand ceva piese de la Alfisti pe adresa hotelului.
Daca exista cineva amator de una/alta ma ofer, 4 free evident, sa le comand si sa le aduc acasa (a se intelege Oradea).
Conditiile sunt urmatoarele:
- nu-s dispus sa aduc spoilere, jante si alte minunatii extra -giga-mega voluminoase
- pana maine seara trebuie sa stiu daca vrea cineva ceva, ca sa am si eu o lista (accesul la net nu e garantat 100% acolo)
- exclusa varianata "hai cumpara-mi si mie aia si iti dau banii cand te intorci".Am mai luat tepe din astea pe "alte melaguri forum-iste" si nu ma mai complic.
Cu plata nu stiu inca cum se poate face, am sa sun sa vad daca se poate direct la curier cu un fel de ramburs ca la noi, numai cu card sau ma rog ceva transfer bancar inainte. Va anunt azi mai incolo de posibilele variante.
Cred ca nu mai trebuie sa precizez ca
nu doresc sa va trag clapa cu banii.
Pentru referinte de bun platic si prieten al omului, intrebati in stanga si in dreapta printre oradeni.
In cazul in care nu vrea nimeni nimic, aduc o lada de Paulaner/Erdinger/Franziskaner/ la Felix/1Mai. It's gonna be on me