Rientro,rientro
Intradevar autostrazile sporesc siguranta deplasarilor,logic...referitor la consum,hm...ce sa zic?sint romani care se uita si la kestia asta,dar pe f.multi am observat ca nu-i intereseaza si gonesc ca nebuni,ma gindesc ca pe autostrada ar face la fel.In cea ce priveste viteza de deplasare a romanilor care vin in concediu,baieti merg incet si evita depasirile
...au si de ce.Cind ai in spate vreo 2000 de km facuti la volan,doar 2 -3 ore de somn,reflexele aproape 0,rupt de oboseala,iti cad ochi in gura de somn,masina plina cu bagaje si persoane,cocosata de atita drum, are vreun rost sa te grabesti sa risti pe ultima 100 de km?Doar toti stiu ca ultimi km sint cei mai periculosi?Vi sa te odihnesti la ce sa te grabesti?N-ai timp sa ajungi,doar esti in concediu
.Ce rost are sa risti aiurea permisul ?Si mai este si kestia cu stilul de condus total diferit afara,noi astia ne-am cam dezobijnuit cu depasirile riscante ca doar circulam pe vero sosele
PS:Si pe mine m-au depasit o gramada s-au riscat aiurea la linie continua ,in comune unde ai limita de viteza,poate se asteptau sa demonstrez ceva,dar nu,eu am folosit tactica "jiu jistu "cu toate ca eram pe drum de 2 zile si o noapte i-am facut la timpul potrivit pe portiunile de drum care le cunosc f.bine nu m-am riscat aiurea mai ales ca ....stiu citiva colegi de ce am fost obligat sa stau in banca mea