Vorba lui Mani...acuma numai am descoperit si topicul asta....Eu is cam "target-at"
pe unele treburi si de aia nu am scanat toata zona.
Buuuuun hai sa o luam drept: xti prea s-a extins (in sens negativ pentru viata si timpul lui si pozitiv pentru ale noastre) la organizari din astea. Il sprijina si nu lumea cum poate. In locul lui, demult "luam bucata" de la nevasta si ma retrageam. Poate el are parte de intelegere in domeniul asta ceea ce e super. Cand vine vorba de copii insa nu mai e de discutat nimic. Omul este ocupat, are cu adevarat o viata de "mascul Alfa" si nu vrea sa treaca momentele importante din viata micutilor fara sa se bucure reciproc de ele.
Practic, eu, Alex, Nelu si inca cativa suntem mult mai liberi. Copiii te solicita la maxim si acolo nu mai incape nici o scuza. Daca prierena/nevasta mai intelege treaba cu Alfa, copiii nu fac diferenta.
In momentul in care ne stabilim cu o intalnire, unde se va face, in ce perioada, daca are lumea timp si bani pentru asa ceva, fiecare echipa de genul asta intra in joc. Nu e ceva complicat. Din punctul meu de vedere nu am nevoie de scheme extraordinare ca sa imi fac treaba. Vreau sa stiu ca ne vedem in Bihor, locatia exacta si data. Dupa care va fac eu rost de cotatii de cazare, le supunem la vot sau le discutam pe forum, tragem o concluzie legata de buget si ii dam drumul. Asteptam banii, achitam si gata.
Eu zic sa strangem bani si de masa si alcool din start ca sa nu mai stam dupa fiecare masina care ajunge mai spre seara, facem cumparaturile de dimineata sau cu o zi inainte, iar cand vine lumea totul e ok. Ne mai schimbam si la bucatarit ca doar nu numai Mihai se pricepe la friptane...Daca insista e o treaba, dar altfel sa nu ne mai tot tragem pe drapta de la munca.
In definitiv totul se reduce la timp si la alergatura, calcule facute si liste cu tot felul de chestii. Eu ma bag la orice chestie organizatorica, numai sa ne stabilim ce si cum vrem sa iasa.
Astept sugestii, de la locul si data pe care o doreste lumea in functie de progarmul fiecaruia, la sortimente de carne si alcool, tot ceea ce doriti sa vedeti la o astfel de intalnire. Asta ca sa multumim pe cat mai multi.
Numai bine !