de iuliy » Mar Apr 17, 2012 8:25 am
salut. am o problema la masina (156 1.8 ts)care imi tot mananca zilele. imi apara eroare p1172 la ultimul tester facut. acum sa spun si care sunt simtomele care au aparut mai de mult si tot nu le pot rezolva. la inceput a inceput sa fluctueze relantiul dar nu mereu( cateva zile mergea prost cateva zile mergea bine) dar la tester nu aparea nimic. de frica sa nu raman in pana prostului am bagat 2 litri de benzina de la un peco mai dubios si de atunci a ramas problema in permanenta. dupa un timp a iceput si sa intrerupa(parca merge in 3 pist). in iarna mi sa dus si rol;a intinzatoare de la distributie si a sarit cureua de la punc. am reparat motorul dar problema continua. pe tester debimetru bun(schimbat de 2 ani), curatat clapeta acceleratie,schimbat bijii. fise si pipe masurate si 2komi la toate,bobinele nu se vad fisurate si am verificat prin scoaterea fiselor de la bujiile mici si apoi intrerupeam cate una si se cunostea la motor intreruperea, injectoare curatate la ultrasunete si mi sa spus ca sunt bune,pe galerie evac nu am fisura. sonda lambda noua. ce as putea sa mai verific??? va rog ajutati.ma..