Noutatile de azi, cand am luat legatura cu Selina pentru rezervarea pensiunii, am intalnit noua sefa, o doamna pe intelesul nostru care mi-a lasat o impresie buna.
Pentru cei care nu au fost in primavara, vorbim despre
http://www.pensiuneaselina.ro/ , libera in perioada 30oct-1nov.
Ce s-a aschimbat din primavara: Spatiul de restaurant s-a du(tri)plat printr-o extindere. Arata foarte bine si
se fumeaza. Poate functiona ca si loc de chef daca ploua tare. Astea sunt vestile bune.
Vestea si mai buna este pretul: 45 RON/pers/noapte, mic dejun inclus.
Cazarea este dupa cum urmeaza:
4 apartamente cu un pat dublu si o canapea extensibila, deci 4x(2+2) persoane = 16 locuri
4 camere matrimoniale = 8 locuri
2 camere duble = 4 locuri
Rezerva: cabana exterioara, 2+2 locuri.
Numarul maxim de locuri 'pe scaun' = 32, daca nu gresesc. Putem inghesui lume in plus sau putem sa nu ocupam tot, platim la numarul de persoane, nu la camera.
Mic dejun suedez: 2 variante, pe zile: 1 unt gem cafea mezeluri si 2 unt gem cafea omleta crenvusti
Daca vrem platouri la sosire, anuntam sa ne faca tacam si pret. Nu cred ca e cazul, daca cineva e flamand pana sunt gata gratarele, se poate manca la restaurant ciorbe etc.
Piscina si temperatura ei: apa care vine pe teava nu este tocmai calda, la esenta problemei, doar aprox 28 de grade in perioada aia. Piscina va fi umpluta inaintea sosirii noastre si golita partial si reumpluta seara ca sa fie acceptabila si noaptea.
Cu aceasta, lista cazarilor este deschisa, va rog sa va anuntati aici cu numar de persoane, saptamana viitoare ma duc sa dau avansul.
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....