Cu menthor 2 persoane am epuizat locurile de cazare ale pensiunii. Ieri, sambata, am trecut pe acolo si am platit 200 ron rezervarea, acesti bani constituie avans. Daca vor mai fi si alti doritori de cazare, exista posibilitatea paturilor suplimentare sau a cazarii in pensiunea invecinata (gard in gard), am aflat ca o stiu pe proprietara si ne vom descurca de minune.
Conditiile de cazare sunt cele mentionate anterior.
http://www.pensiuneaselina.ro/Pret cazare: 45 RON/pers/noapte mic dejun inclus deci 90 RON/persoana pentru vineri-duminica.
Locurile sunt distribuite astfel:
4 apartamente cu un pat dublu si o canapea extensibila, deci 4x(2+2) persoane = 16 locuri
4 camere matrimoniale = 8 locuri
2 camere duble = 4 locuri
Cabana exterioara, 2+2 locuri.
Banii pentru cazare va rog sa ii virati in contul de mai jos pana in 26 octombrie, zi in care trebuie sa ma duc la reconfirmat numarul de persoane.
RO95 INGB 0000 9999 0138 7659
Banca ING Oradea, fil. strada Aradului
Titular: Ioan Mircea Madau
Va rog sa trimiteti pe email chitanta de la banca, in extras nu apare cine a facut depunerea, multumesc. Adresa este nelu [coada pe maimuta} madau.net.
Ar fi excelent si operativ sa stabilim in prealabil cine unde sta si sa scapam de formalitatile de cazare, am discutat cu cei de la pensiune sa ne faca formularistica dinainte asa incat odata ajunsi, ne spunem numele si intram in camera.
Pentru aceasta, voi avea nevoie de cate o copie de buletin pentru fiecare camera/ap. in parte si de ocupantii . Va rog sa intelegeti ca organizarea asta ne ajuta mult in ziua respectiva, mai ales pe cei care ne ocupam de ea, preferam sa bem impreuna nu sa umblam cu lista in mana
LISTA CAZARE verde = platitCabana exterioara (2+2):
xti ,
mihai65,
branconier,
mani_mic x 2Apartament 1 (2+2): sibiu , florin 2, bogdan 2 de sambata
Apartament 2 (2+2): sibiu , tibi 2, silviu 2 de sambata
Apartament 3 (2+2): evilTMy 4 ,vin-dum
Apartament 4 (2+2): treger_felix 2, unu_nasol ,alfa_patricia, vin-dum
Camera matrim 1 (2): gasu 2
Camera matrim 2 (2): thementor 2
Camera matrim 3 (2): vipi77 2
Camera matrim 4 (2): ,2 locuri libere
camera dubla 1 (1+1):
soso ,1 locur liber
camera dubla 2 (1+1): ,2 locuri libere
SUPLIMENTARE CAZARE (peste 32 de pers capacitate pensiune)
Sibiu Danutz (danucu?) x2
daiana 159 x3
Legat de gratar, va trebui sa avem lista de participanti diferita pentru ca unii dintre noi, mai ales oradeni, nu avem cazare dar vom participa la gratar si baute. Mihai65 cauta facturile de data trecuta si vom face un necesar pe persoana pe care il vom inmulti cu numarul celor din lista de mancatori si bautori.
LISTA GRATARELOR - sambata, 31 oct.bakku 1
xti 1
mihai65 1
mani_mic 1
zapper 1
tregger_felix 2
evilTMy 4
soso 1
branconier 1
rares 1
gasu 2
Turgon 1
BiZzY 1
unu_nasol 1
alfa_patricia 1
baietii din Sibiu 8
vipi77 2
the_menthor 2
bh00ooo 1
itzic 1
Va rog sa postati daca , de exemplu, consoarta nu doreste gratar. In functie de cum decurge treaba, banii de gratar ii putem strange tot in prealabil sau doar in ziua respectiva, mai mult mihai65 e cu astea.
Pnetru ciorbe, cafele si alte revigorante va atasez poze cu lista de meiu a restaurantului pensiunii, mie imi arata ok preturile.
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....