mariusvldr scrie:amatorii de slanina facuta in frigaruie cu ceapa.
Rares scrie:Avand in vedere ca o sa ne strangem in numar destul de mare,...
.... Cu atat mai mult cu cat se poate scadea si din lista de cumparaturi din prima zi.
Alte idei?
mani_mic scrie:asta e stabilit nelule
soso scrie:mani_mic scrie:asta e stabilit nelule
Stabilit si nu prea, ca nu scrie nicaieri clar ca sambata la ora 14:00 (sau alta ora) tinem sedinta ca sa fie toti prezenti acolo. Stii bine ca odata ajunsa lumea pe acolo, fiecare va face altceva. Si data trecuta la 1 Mai am vrut sa facem sedinta si n-a mai iesit ca nu ne-am strans, asa ca daca vrem sedinta acum ar trebui putina militarie.
Postul asta felix-oct-nov-2009-t587-120.html#p7961 ar trebui facut topic separat si sticky sa stie toata lumea agenda, si ar trebui modificat sa contina ore mai exacte (cred ca pina la 14:00 ajunge toata lumea si se cazeaza). Cum zicea si Nelu, cineva (presedintele ar fi cel mai potrivit) trebuie sa faca o prezentare cu situatia actuala (comparativ cu 31.12.2008), numar de membri, fonduri, cheltuieli, realizari/esecuri, etc. Trebuie sa dam o nota putin formala acestei sedinte ca altfel parem neseriosi. Asa ca toti cei ce detin cifre si alte date necesare acestei prezentari sa i le furnizeze lui Sebi.
mani_mic scrie:asta e stabilit nelule... presupun ca gasu se referea la cine stie ce nebunii de turat motoare sau de astea... o bucatica de asfalt pe care sa lasam cauciucuri... etc...
sedinta vom avea, trebuie sa facem niste schimbari care sa ne aduca ceva suflare.... ramane de discutat si de vazut ce e de facut...
soso scrie:mani_mic scrie:asta e stabilit nelule
Stabilit si nu prea, ca nu scrie nicaieri clar ca sambata la ora 14:00 (sau alta ora) tinem sedinta ca sa fie toti prezenti acolo. Stii bine ca odata ajunsa lumea pe acolo, fiecare va face altceva. Si data trecuta la 1 Mai am vrut sa facem sedinta si n-a mai iesit ca nu ne-am strans, asa ca daca vrem sedinta acum ar trebui putina militarie.
Postul asta felix-oct-nov-2009-t587-120.html#p7961 ar trebui facut topic separat si sticky sa stie toata lumea agenda, si ar trebui modificat sa contina ore mai exacte (cred ca pina la 14:00 ajunge toata lumea si se cazeaza). Cum zicea si Nelu, cineva (presedintele ar fi cel mai potrivit) trebuie sa faca o prezentare cu situatia actuala (comparativ cu 31.12.2008), numar de membri, fonduri, cheltuieli, realizari/esecuri, etc. Trebuie sa dam o nota putin formala acestei sedinte ca altfel parem neseriosi. Asa ca toti cei ce detin cifre si alte date necesare acestei prezentari sa i le furnizeze lui Sebi.
bh00ooo scrie:Mai oamenii lui God, avem chestii de facut, si importante. Are Asociatia un an, cu riscul de a va plictisi, trebuie sa vedem ce si cat am facut, si, mai important, sa batem in cuie datele pe 2010. Propun pentru asta sambata pe la pranz cand ajung si Oreste si Patri.
Inapoi la Intalniri nationale si regionale
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori