Total de acord cu varianta lui Soso si Rares, era si parerea mea cand am inchis votul dar nu am avut timp sa postez si acum imi pare rau.
Mani, iar esti vehement
. Nu ti-a zis-o nimeni in sens rau. Statut, hotarari, majoritate, sunt importante, e adevarat. Dar in cazul de fata trebuie sa respiram mai adanc putin... Daca era scor 20-3, cei 3 pierdeau. Dar la 12-11 pierdem toti, din motivele care s-au scris deja mai sus.
Partea foarte buna pe care o vad eu in toata povestea este ca vrem toti sa facem intalnirea si ca vrem toti sa iasa bine, asta inseamna ca nu ne-am plictisit inca unii de altii
. Sau nu foarte tare
.
Mai mult, din toata tevatura a reiesit o metoda mai buna de alegere 'democratica' a datei, in varianta propusa de Soso, cu votul "deschis", cu raspunsuri de genul "pot in orice weekend", "pot doar in 9-11", "pot in 9-11 si 16-18". Din numaratoarea acestora vom putea stabili mai usor o data convenabila pentru toata lumea.
Si nu cred ca e ca la piata, mai degraba ca la service: cand poti tu, nu au ei elevator liber. Cand poti si au elevator, nu ajung inca piesele. Cand poti tu, au elevator, au si piesele, se ia curentul. Majoritatea este o conditie necesara dar nu si su-fi-....
"Sa ai Alfa Romeo si sa tii computerul de bord in engleza e ca si cum ai manca spaghete cu hot dog". ---------- "Alfa Romeo stie cand se urca un ungur la bord." Kovacs Karoly, sculptor, 1953 - ....