Am lipit aceasta folie pe portiunea neagra dintre geamuri pentru ca arata nasol vopseaua aia neagra batuta de soare si ciobita pe margini , eu zic ca a iesit bine , poate va place si voua si aveti ceva idei unde puteti imbunatatii look-ul masinii voastre , puteti posta pozele voastre aici daca ati facut o asemenea modificare .Eu am facut lucrarea la firma euroglass de pe calea sintandreiului , mai au material cum mi-a pus mie daca doreste cineva vreo infoliere
, pentru a o lipi pe portiuni mici trebuie folosit aparatul de incalzit , pentru ca autocolantul e destul de rigid , asta in caz ca cineva doreste sa isi faca el vreo colantare , in cazul meu nu m-am apucat s-o lipesc eu pentru ca nu stiam cum se demonteaza chederele si daca nu stii iti prinzi urechile , lucrearea mea a costat 160 ron si a fost gata intr-o ora , apropo de lucrare , nu toti de la firma aia is meseriasi ,daca va duceti acolo stati mai bine pe linga ei sa vedeti cum lucreaza si daca ceva nu e in regula ii spui atunci , nu dupa ce ii gata si poate nu se poate corecta ... spor la infoliat !