Capacele de pe jante de 147 le le poti scoate numai cu foarte mare greutate. Dintre 2 care au reusit sa le scoata la vulcanizare, unul a cazut in fund de 2 ori
Dar dupa cum zice titlul, am fost deposedat de urmatoarele: i pod de 30 GB, una bucata portofel cu actele nevestei si carduri + 1 milion de lei vechi, un card de memorie de 1GB, ochelrii de soare Anne Klein si culmea 3 bentile ale jantelor BBS... bine ca mai am 1 de mostra. Totul s-a intamplat in Roma in vara anului 2008, la 1 strada departare de sediul Politiei.
Au ratat CD playerul care era in cutie si in bord (nu l-au vazut cand a cazut pe covoras), niste statii de emisie receptie Motorola de sub scaune, wooferul din spate care a fost bagat prin scoaterea banchetei si deci nu iesea afara nici in ruptul capului si amplificatorul, care era insurubat pe 2 tije metalice de bancheta.
Printre hainele murdare din portbagaj s-au ratacit 2 cartuse de tigari si 3 sticle de vodka si Jack. Nici astea nu au disparut.
Sentimentul pe care l-am avut cand am vazut masina cu usa deschisa la 9 AM a fost cel mai penal din viata mea de la disparitia colectiei Turbo si Cin Cin din clasa a IV-a incoace.
Daca s-au prins blestemele mele de ei, acum sunt fara OO si mai sectionati ca cel nenorocit de Cionu.