StanPatzitW scrie:Problema intre 2200 si 2600 ture nu mai are vlaga.
La rece motorul nu functioneaza foarte bine in sensul ca intrerupe. In momentul in care apas pedala pana la fund de la 2200 si pana le la 2600 parca ii taie gazul. Lipsa de vlaga se simte mai bine in viteza a 4-a. Am fost si am dus masina la tester unde am gasit doua erori, una legata de debitmetru si una legata de injectorul 4.
StanPatzitW scrie:Am fost in service la un schimb de ulei si filtre. Am verificat debitmetrul si functioneaza perfect. Intre timp nu mai am problema cu motorul insa astept ca problemele sa reapara.
Injectoarele au fost date jos verificate si supuse unui tratament...acum nu mai sunt probleme.
Sa inteleg ca vrei sa vinzi tractorelul?treger_felix scrie:Nu maine-poimaine, dar vine vremea. In momentul de fata stau pe ganduri sa-mi iau motor.
Rares scrie:Stane, poliuetanul este momentan la Viena, pe maine zic eu ca ajung la mine. O sa le trimit pe gratis, dupa cum ti-am promis direct la tine acasa, pe sambata sau pe luni. Sa-mi dai adresa pe mail.
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori