StanPatzitW scrie: Upgrade SISTEM AUDIO.
Mod de rezolvare Am cumparat un sistem DinteAlbastru -/Interfata USB- de la
blaupunkt. http://media.medienelektronik.de/pdf/10003877_ba.pdf Nu stiu daca se mai gaseste la Altex.
Intr-un garaj ( la FELIX )sa nu ma bata vantul sa nu ne ude ploai am inceput lucrarea.
Am desfacut consola principala. Se desface relativ usor. Ai nevoie de doua spite ( electrozi surubelinte ... ) lungi. In momentul in care spita intra aprox 25 - 30 cm clemele deja sunt deja desfacute , nu trebuie sa te chinui sa le desfaci. Clemele fiind desfacute prin miscari stanga dreapta se scoate usor unitatea centrala. Problema acum apare. Sunt 2 mufe albastra si verde care intra in unitatea centrala si care trebuie inlocuite de cele din unitatea nou cumparata. Daca le inlocuiesc pe aman2 nu mai merge nimic. Daca le combin se poate intampla sa functioneze comenzile de pe volan dar fara sunet sau sa nu mearga comenzile dar sa mearga sunetul.
LA CE SA RENUNT? La sunet sau la comenzi
Timp de rezolvare 3 ore de relaxare
Costuri 450 RON
IN LUCRU
Impreuna cu Felix am reusit ieri dimineata sa rezolvam problema. Este semifunctional. Un contact imperfect care o sa se rezolve. Din pacate compatibilitatea sistemului original cu cu cel cumparat nu este de 100% motiv pentru care nu se poate sari la urmatoarea piesa de pe acelasi CD. In rest este totaente functional inclusiv partea de conectare a telefonului prin dintealbastru trebuie doar sa mai caut o apicatie pentru telefon ( android ) cu ajutarul careia cele doua dispozitive sa se conecteze automat.
Problema O problema ceva mai veche.Se vede sus exact despre ce ii vorba.
Mod de rezolvare Tot In fata blocului si tot impreuna cu fostul Alfist si prieten cu noi Felix ) doau tone de fire, laptop pentru conectare la internet (info) si multa rabdare.
Timp de rezolvare 2-3 ore
Costuri 0 RON.