Reparatii si up-grade-uri (km bord 150750)
Mos Nicolae i-a adus amantei un set nou de discuri fata ventilate si perforate + placute frana marca ZIMMERMANN . In timpul operatiunii de schimbare a discurilor am ciupit usor un burduf de planetara pe partea stg si am luat altul sa-l inlocuiesc , cand am dat jos capul de planetara am constatat cosarca cu bile era sparta si lipsea din ea o bucata de aprox. 1 cm
. Nu stiu de cand este asa si nici nu am gasit in burduf bucata lipsa , posibil cine a mai lucrat la ea sa fii pus la loc capul asa defect , simptome nu avea ( batai , sunete ciudate ... ) totusi am patit de cateva ori ca la solicitare pe anumite viraje ( de 2 ori imi amintesc exact ca sa intamplat in sensuri giratorii ) la iesirea din sens in momentul schimbarii bruste de directie sa pocneasca ceva tare ( inclusiv vibratii in podul pedalier si volan ) in partea stg . dar nu am depistat niciodata de unde vine zgomotul , acum asociez acel fenome cu capul de planetara defect
in orice caz am fost nevoit sa inlocuiesc si acel cap de planetara .
Costuri :
set discuri + placute Zimmermann = 1500 lei
cap planetara Metelli = 250 lei
manopera = moca ( datorii si obligatii fata de colegul de servici care m-a ajutat
)