@ Patzitw : Din pacate anul asta nu am buget si de competizione.... am de mers la nunti si in Italia ... la Centenar.... plus am de lucrat la proiectul GxTA ... una din etape o poti viziona in continuare...
sa continuam cu aceasta idila ....
saptamana asta a fost una destul de grea ... am reusit in timpul programului sa vopsesc etrierii ( rosii evident) asa cum imi place mie sa fac lucrurile , incet si cu treaba buna...
Procesul a durat 5 zile... iar
costul s-a ridicat la aprox
230 lei fara manopera deoarece nu ma pot platii singur i-ar colegului care ma ajutat am sa ma eu grija sa-l rasplatesc cum se cuvine. In acesti bani au intrat 1 tub spray vopsea rosie rezistenta la temp. de peste 300 grade, 1 tub vopsea alba pe baza de grund rezistenta la peste 800 grade pe care am folosit-o ca baza pt vopseaua rosie, 1 litru lichid frana si setul complet de garnituri pt etriere ( deoarece daca tot am umblat la etrieri am inlocuit tot lichidul de frana si am schimbat si garniturile...)
si acum cateva poze ale procesului de vopsire...
- suspendarea masinii...
- curatarea ... cu ajutorul unei bormasini si a unei perii de sarma...
- pregatirea pt aplicarea grundului ... etrierele au fost curatate cu solutie antidegresanta marca Kent...
- aplicarea grundului si lasate 24 ore la uscat...