de drace33 » Vin Iul 03, 2009 6:55 pm
salutare, dupa cum stiu anumiti membri din acest club recent mi-am achizitionat masina visurilor mele, alfa romeo 166 2.5 V6 24 valve, an fabricatie 1999.o masina extraordinara in toate sensurile.din pacate dupa parerile unora , masina este intr-o stare generala proasta.eu nu consider asa.din cate am inteles felix o stie, (alfa verde din cluj cu interior crem RHC),a vrut sa o cumpere la un moment dat, cum a vrut sa o cumpere si seful de service de la fiat cluj si multi altii...ma rog.singurul ei ghinion a fost ca dintr-o bijuterie de masina ce a fost, a ajuns sa aiva cateva probleme destul de nasoale, deoarece tipul de la care am luat-o si-a batut joc de ea.asta este life is cruel , even with alfas.problemele ei (telescoape spate varza, admisie bobinata cu scoci, far spart dreapta,tapiserie murdara etc) o sa le rezolv cat de repede cum am promis, si incerc sa o aduc la starea initiala sa arate cum a iesit de pe portile fabricii in 1999.asa ar fi vrut si primul proprietar (care a mai avut ca urmatoare masina tot o alfa si un maserati) si asa vreau si eu.le multumesc celor care arata simpatie pt cel mai reusit model de alfa romeo din istoria ei moderna,iar restu care isi dau cu parerea de cum a fost si cum este o masina sa-si aduca aminte ce conduc si de cate ori au fost cu ea in service.cu respect dani
am intre 33 si 166 de motive sa refuz orice altceva decat alfa...