Salutare tuturor membrilor din Arad si nu numai ...
Sunt Mihai ''tipul cel nou'' - de la ultima intalnire de la Bila, sau altfel zis, '' ala cu alfa 156 gri- pe benzina '' pt. ca am obs. ca am fost singurul care consuma benzina
!
Mai stiu ca probabil acum scriu off topic, dar vrea sa pa povestesc ce am patit ... sau posibil ce tzapa am luat.
Sunt nou conducator de alfa am dus-o din Germania luna trecuta si am fost foarte incantat de alegerea facuta. Am demarat procedurile de inmatriculare ... ma rog unde vreau sa ajung..... sunt in dilema cu anul de fabricatie al masinii ... eu am luat-o din Germania constient ca e 2004 - asa a pezentat-o si vanzatorul si pe toate actele de germania am vazut 26.04.2004 scris mare cat casa. Surpriza vine odata cu inscrisul in Rom. Am fost la RAR , bineinteles printr-o firma de intermedieri auto, pt. ca lipsa de timp, m-a facut sa apelez la un tip Seba, din Vlaicu care e super de gaska sau cel putin mie asa mi se pare, pt ca a mers treaba repede am semnat ca primarul doua trei hartii si in cateva zile am rezolvat tot defapt el a rezolvat. Azi mi-a adus actele , iar pe civ apare 2003 . pe talon apare 2004 .
Ce parere aveti ?