din partea mea, cu placere, daca si baietii sunt de acord... astept un semn... poate mergem duminica pana la colegii de la timisoara, ei se intalnesc la 15.00, noi ne putem intalni la 14.00 si pe la 14.15 sa plecam spre timi... cum vreti...
baieti v-as ruga sa nu lipsiti maine de la intalnire, ca am niste treburi importante de discutat cu voi, si ganditi-va sa va inscrieti in asociatie, asa o sa aveti acces si la alte parti ale forumului care sunt "member only"
ok, o data pe saptamana, pentru duminica asta as vrea sa va organizati singuri, deoarece eu voi fi plecat la oradea la intalnirea generala a membrilor Asociatiei Sportive Alfa Amore Romania revin cu stiri...
Ma daca tot mergi akolo duminica vorbeste de fluturasi dinaia....atatea alfe vad in oras...sa le punem fluturasi poate ne adunam mai multi....banuiesc ca stiai tu sa vb de asa ceva...am zis si eu ca sa am ce posta
La ora 5 zic eu sa ne intalnim...ori in parkare la kaufland ori la kalipso:D...cum vreti si voi...pei de obicei suntem 5 6 depinde...daca stie careva numaru lu vasi sal anunte si pe el:D...iar daca mai vedeti alfe prin oras intrati in vorba cu ei si kematii la intalniri:D v-am lasat..ne vedem duminika:D
eu zic sa va intalniti la kaufland totusi, si macar vreo 20 de minute sa stati pe acolo, sa ne mai vada lumea, si apoi la kalypso la ceva cald... parerea mea
mai...nu stiu ce ziceti voi....dar parerea mea e urmatoarea: ne vedem la kaufland, stam cat stam pe acolo...si dupaia sa mai mergem si prin alte locuri...de ex... mergem sapt asta la carrfour la o cafenea sau la real...sa mai schimbam si noi locurile....astept parerile voastre legate de chestia asta.cine e de acord cu mine???
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD "204 IEPE SI INCA 6 CAI FRUMOSI"